Hinnasto

Kauden 2023 pelioikeudet ovat nyt myynnissä!

Aninkainen frisbeegolfpuisto on maksullinen koko kauden 2023.
Kausipelioikeuden radalle voit ostaa Turun Powergripin myymälästä tai Kiekkokingin verkkokaupasta tai myymälästä Kaarinasta. Kausipelioikeuden voi maksaa myös liikuntaseteleillä, kuten ePassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak.

Ethän maksa kausipelioikeutta mobilepay tilille!

Yksittäiset päiväpelioikeudet maksetaan MobilePay palvelulla. Mobilepayn koodi on 19081. Ohjeet maksun suorittamiseen löytyvät myös radalta.

Tutustuthan kausipelioikeuden ehtoihin hinnaston alapuolella ennen ostopäätöstä.

Alle 15-vuotiailla nuorilla sekä Turun kaupungin kouluilla on oikeus käyttää korvauksetta Aninkainen frisbeegolfpuiston palveluita arkisin kello 8-15 välisenä aikana.

Jäsenhintaista pelioikeutta ostaessa täytyy olla kauden 2023 jäsenmaksu suoritettuna ja tämä tulee näyttää pelioikeutta hankkiessa.

Päiväpelioikeushinnasto

Aikuiset 4€

Lapsi/nuori 0-18v 2€

 

Aikuinen 6€
Lapsi/nuori 0-18v 3€

Kausipelioikeushinnasto

Aikuiset 40€

Lapsi/nuori 0-18v 20€

Aikuinen 60€
Lapsi/nuori 0-18v 30€

Kausipelioikeuden ehdot

Haluamme varmistaa että meillä pelaat huoletta koko kauden.

Tästä syystä olemme asettaneet seuraavat ehdot:

Mikäli kausi keskeytyy frisbeegolfrataa ylläpitävän tahon toimesta ja jää alle 60 aukiolopäivään, hyvitämme pelioikeuden ostohinnan kokonaisuudessaan.

Mikäli kausi keskeytyy frisbeegolfrataa ylläpitävän tahon toimesta ja jää alle 90 aukiolopäivään, hyvitämme puolet pelioikeuden ostohinnasta.

Kaudeksi katsotaan 1.1.2023-31.12.2023.

Huomaathan, että pelioikeus on henkilökohtainen. Sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Mikäli pelioikeutta käyttää joku muu kuin omistaja, peritään aina 40€ tarkastusmaksu.

Aninkainen Frisbeegolfpuistossa järjestetään kauden aikana kilpailuja, joiden aikana rata on vain kilpailijoiden käytössä. Näistä tapahtumista ilmoitetaan etukäteen Frisbeegolfseura FORE Turku ryn Facebook-sivulla. 

Kadonneen kortin uusimisesta veloitetaan 5 € / kortti.

Pelioikeus tulee olla mukana pelatessa Aninkainen frisbeegolfpuistossa.